Новости

Протечени рендери со Google Pixel 8

Google Pixel 8 се очекува да биде со 6.2-инчен и 5.8-инчен екран, кој што може да не звучи толку компактно како што се зборува од страна...


Google ги најавува Pixel 7a, Pixel Fold, и Pixel 8 за 10 мај

Google официјално ја најавува својата девелоперска конференција, која што ќе се одржи на 10 мај пред мала пубика. Регистрацијата е...


Google планови за следните 3 години: Pixel 9, Pixel 10, и Pixel Fold

Освен новите смартфони, Google спрема и нешто ново - првиот преклопен смартфон. Немаме многу информации за Pixel Fold, само знаеме дека...


Samsung наводно почнал да го тестира Google Tensor од Pixel 8

Третата генерација на Google Tensor е планиран да биде вграден во најновиот смартфон Pixel 8. Според GalaxyClub (via 9to5Google), Tensor...