Новости

Google официјално објави покана за новите Pixel телефони, таблет, часовник

Google официјално ја објави датата кога излегуваат новите Pixel телефони. 04 октомври е датата кога излегуваат новите Pixel 8 телефони,...


Google Pixel Tablet ќе биде најголема конкуренција на Apple iPad

Конкуренцијата е огромна, а Apple iPad е доминантен на пазарот. Google е убеден и цели кон тоа наскоро да се промени. Компанијата најави...


Google Pixel Tablet: Цена и перформанси

Google следниот месец ќе го открие новиот Pixel Tablet и Pixel Fold смартфон. Роланд Квант објави информации за новиот Pixel Tablet, кој...


Google ги најавува Pixel 7a, Pixel Fold, и Pixel 8 за 10 мај

Google официјално ја најавува својата девелоперска конференција, која што ќе се одржи на 10 мај пред мала пубика. Регистрацијата е...


Google Pixel Tablet излегува во 2023, а веќе го продаваат на Facebook!?

Google во текот на својоата Google I/O конференција го спомна Pixel Tablet за прв пат. Кога беше лансиран Pixel 7 телефонот, Google откри...


Google Clock надградбата пристигнува за Pixel Tablet со нови алатки

Google Pixel Tablet е резервиран за следната година, а Google веќе прави некои прилагодувања за апликациите на уредот. Сите апликации ги...


Google Pixel Watch пристигна со Samsung Exynos 9110 процесор

Конечно официјално е претставен Pixel Watch, смартчасовникот на Google. Долго време слушавме за него. Доаѓа со 41мм куќиште направено до...


Ѕвездата на „Pixel“ настанот на 7 октомври ќе биде Pixel Tablet

Со формалното лансирање на Pixel 7 дуото и Pixel Watch на аголот, новите информации веќе речиси целосно се излезени на виделина. Одредени...


Google објави официјално видео за да ја разгледате „цела Pixel колекција“

Google е на чекор до објава на новиот Pixel еко-систем на 6 октомври. Се очекува Google да ги презентира Pixel 7 и Pixel 7 Pro, за кои...