Новости

Google TV Home за најновиот Chromecast достапна во Play Store

Новиот Chromecast е во комплет со Google TV, кој беше претставен на последната конференција на Google, кој за прв пат го иаме со...


Android TV е нов свет на забава - Дознајте ги сите детали

Google имаше полни раце работа во изминатите неколку денови претставувајќи нов софтвер за сите области, од новиот Android L, нови смарт...


Пали телевизорот ќе гледаме Android TV

Google по втор пат ќе се обиде да ги освои гледачите пред малите (или големи плазма) екрани со воведување на новиот оперативен систем кој...


Google TV - Конечно

Компанијата Vizio, која е партнер на Google во развојот на онлајн телевизискиот уред Co-Star, конечно може со сигурност да каже дека...


VIZIO со посериозен обид за Google TV

Компанијата VIZIO која беше задолжена да го развие концептот за Google TV, во пресрет на годинешниот самит input/output 2012-та, уште...


Google ќе лансира домашен аудио систем со Android?

Веста што малку може сите да не изненади е покрај тоа што Google планира ваков чекор, исто така, се вели и дека харвдерот може да биде...


Google ќе лансира домашен аудио систем со Android?Google може да лансира домашен аудио систем

Веста што малку може сите да не изненади е покрај тоа што Google планира ваков чекор, исто така, се вели и дека харвдерот може да биде...


LG ќе го претстави Google TV на овогодишниот CES

КомпанијатаLG Electronics (LG) ќе го претстави долгоочекуваниот Google TV на Саемот за потрошувачка електроника(Consumer Electronics Show...