Новости

Борба за преживување во глобалното лидерство, а шефот на Huawei оптимистичен

Амбициите на Huawei се насочени кон преземање на глобалните доминации на пазарот на смартфони и се чини дека кинеската компанија ништо не...


Huawei сака да ги придобие европските развојни програмери

Huawei се појави на технолошкиот самит во Лисабон оваа недела за да ги привлече програмерите за развој на апликации, кои ќе може да се...