Новости

Новиот преклопен Honor Magic Vs доаѓа и во Европа со моќни перформанси

Honor претстави два нови уреда: преклопниот Honor Magic Vs, кој излегува и на европски пазар, и Honor 80, телефон за мулти-медиумска...


Samsung ултра сензорот за мобилни камери од 200MP прераснува во хит производ

Samsung во 2021 година прв во светот го лансираше сензорот за мобилна камера од 200 мегапиксели. Популарноста на Samsung сензорот 200MP...