Новости

Новиот преклопен Honor Magic Vs доаѓа и во Европа со моќни перформанси

Honor претстави два нови уреда: преклопниот Honor Magic Vs, кој излегува и на европски пазар, и Honor 80, телефон за мулти-медиумска...


Honor Magic Vs ќе биде новиот преклопен телефон достапен и во Европа

Honor ја најави втората генерација на својот преклопен телефон Honor Magic Vs, кој пред светот би требало да биде претставен на 23...