Новости

Honor X6a е нов модел со подобрени перформанси и ниска цена

Honor брендот не е познат по своите премиум производи, туку по своите ценовно прифатливи уреди, што го овозможуваат најдоброто за парите....


Новиот преклопен Honor Magic Vs доаѓа и во Европа со моќни перформанси

Honor претстави два нови уреда: преклопниот Honor Magic Vs, кој излегува и на европски пазар, и Honor 80, телефон за мулти-медиумска...