Новости

Huawei го претстави новиот Mate X2 на преклоп со бројни функции

Следејќи ја својата долгорочна политика на инвестиции во развојот и технолошките иновации, Huawei Consumer Business Group (BG) го...


Прва слика од Huawei Mate X2 открива како ќе се превиткува

Huawei го објави првиот тизер за новиот премиум смартфон на превиткување Huawei Mate X2 за кого е веќе официјално потврдено дека ќе биде...


Откриено е и кога пристигнува Huawei Mate X2

Ричард Ју, главниот извршен директор на Huawei потврди дека новиот смартфон на преклоп со флексибилен екран Huawei Mate X2 официјално ќе...


Наскоро доаѓа новиот Huawei Mate X2 со двоен екран

Huawei во текот на февруари ќе го претстави новиот модел на Mate X2 со двоен екран и дисплеј кој е флексибилен, може да се преклопува...


Huawei Mate X2 веќе е одобрен и наскоро пристигнува

Huawei веќе ги обезбеди сите неопходни сертификати и одобренија за новиот флексибилен смартфон на преклоп кој ќе биде нивни втор од ваква...


Huawei Mate X2 со целосно нов дизајн и 66W брзо полнење

Huawei Mate X2 ќе биде следниот модел на преклоп, кој ќе биде целосно нов модел, со нов стандард за брзо полнење. Веќе е сертифициран...


Скица за идниот преклопен смартфон на Xiaomi

Претходно имавме скица како Huawei Mate X2 би можел да изгледа, базирана на патентот што излегол во јавноста. Сличен како Samsung Galaxy...


Објавен нов патент за Huawei Mate X2 со 5 камери

Huawei Mate X2 ќе биде со нов дизајн, кој овој пат го претстави Let'sGoDigital. Дисплејот овој пат се вклопува кон внатрешната...


Hauwei Mate X2 ќе има подобар механизам на преклопување

Huawei трпеливо работи на развојот на следниот смартфон со флексибилен екран на преклоп кој ќе има подобар механизам, а со тоа и подобра...


Huawei Mate X2 со екран што се превиткува кон внатре

Huawei досега ги претстави Mate X и Mate Xs, кои се преклопуваат кон надворешната страна, но новиот модел Mate X2 ќе ќе се превиткува кон...


За 10 дена Huawei доаѓа со новиот арсенал

Huawei официјално потврди дека на 23 февруари во Барселона ќе одржи голема промоција на која ќе бидат претставени смартфоните и уредите...


Huawei се спрема за флексибилен смартфон со 6 камери и стилус

Новиот Huawei Mate X2 ќе биде со два дисплеја, од кои едниот со големина на нормален телефон, а друг со големина на среден таблет, ќе...