Новости

Huawei ги претстави ултралесниот смартфон Mate Xs 2 и новиот MateBook D16 лаптоп

Huawei ги претстави ултралесниот смартфон Mate Xs 2 и новиот MateBook D16 лаптоп


Huawei ќе го претстави преклопниот смартфон Mate 50 во февруари

Huawei го спрема новиот преклопен смартфон за февруари 2022 година, Mate 50. Ова се информации од анонимни извори, што се уште не е...


Huawei Mate X2 со екран што се превиткува кон внатре

Huawei досега ги претстави Mate X и Mate Xs, кои се преклопуваат кон надворешната страна, но новиот модел Mate X2 ќе ќе се превиткува кон...


Преклопните смартфони на Huawei и Xiaomi со ултра-тенко стакло

Huawei е во фаза на развој на следните преклопни смартфони, а на патентот се гледа дека телефонот се расклопува како книга. Новиот модел...


Започнува продажбата на спектакуларниот HUAWEI Mate Xs и на македонскиот пазар

Од вчера, најиновативниот производ до сега, се продава ексклузивно во продажните салони на Македонски Телеком Скопје, 15.05.2020 –Од...


Huawei го претстави Mate XS во Македонија

Поради тоа што MWC беше официјално откажан, Huawei го претстави новиот преклопен смартфон на стриминг настан. Екипата на Телефони.мк...


Huawei го претстави преклопувањето на новата генерација - HUAWEI Mate Xs

За време на виртуелната прес-конференција во Барселона на „Поврзувајќи ги заедно можностите“, деловната група на потрошувачи на Huawei...


Huawei во Барселона го претстави новиот Mate XS

Huawei во Барселона го презентираше Huawei Mate XS, кој ја поседува најнапредната технологија на Huawei и моментално е најсовремен уред...


Huawei го претстави новото портфолио 5G производи, дел од стратегијата „Seamless AI Life“

Одделот на потрошувачи на Huawei - Consumer Business Group (CBG) организираше виртуелен настан во Барселона на кој претстави серија нови...


Huawei Mate XS ќе дебитира на 24 февруари

Mate XS е следниот преклопен смартфон на Huawei, кој излегува официјално на 24 февруари. Премиерата ќе може во живо да се следи на 24...


Новиот преклопен смартфон на Huawei ќе биде помал, поиздржлив и поевтин

Преклопните телефони минатата година станаа стварност. Samsung, Huawei, помалку познатата кинеска компанија Royole и Motorola ги...


Кога ќе пристигне Huawei Mate X 2 со двоен екран?

Најновите информации од добавувач со компоненти за двоен екран и механизам за нивно поврзување и отворање открива дека започнати се...


Huawei Mate XS е следниот foldable смартфон

Huawei го најави новиот Mate XS како следен модел кој ќе се преклопува и ќе има двоен екран со нешто надграден физички механизам и...