Новости

Huawei се претстави на IFA 2020

Walter Ji директорот на Huawei ѕа европа, денеска во 14 часот ја претстаи стратегијата на компанијата ѕа Европа.


Старт на продажбата на македонскиот пазар на лаптопите од серијата Matebook на Huawei

Старт на продажбата на македонскиот пазар на лаптопите од серијата Matebook на Huawei Од 25 август на македонскиот пазар станува...


Huawei Matebook серијата почнува со продажба во Македонија во понеделник

Како што претходно пишувавме, македонските корисници ќе имаат на располагање 4 претставници - моделите Matebook X Pro со 13,9 инчен...


Huawei ќе ги лансира производите од Matebook серијата на лаптопи и на македонскиот пазар

Huawei ќе ги лансира производите од Matebook серијата на лаптопи и на македонскиот пазар Кон крајот на месецов, технолошкиот...