Новости

Google Wallet: Нова апликација со дигитална лична карта,возачка дозвола,кредитна картичка,клучеви...

Google си останува на паричникот со новата Google Wallet апликација, што доаѓа наскоро во 40 земји. Ќе биде достапен со Android и Wear...


Facebook на удар поради барањето на лична карта за идентитет

Facebook ќе мора да ја промени политиката на приказ на вистинското име на корисниците и барање на потврда преку лична карта бидејќи голем...