Новости

Instagram и Facebook ќе овозможат сокривање на бројот на лајкови

Корисниците на Facebook и Instagram наскоро добиваат опција што ќе им овозможи сами да одлучат дали сакаат под објавата јавно да им се...


Порно актерките се во војна со Марк Цукерберг

Instagram и YouTube ја развија индустријата за инфлуенсери, но сега веќе правилата се заоструваат, особено за голотија. Поради таа...