Новости

Instagram директно се интегрира со Messenger Rooms

Messenger Rooms ја знаеме дека потекнува од Facebook, која служи за видео повици. Се разбира, новата алатка ќе биде интегрирана и со...


Instagram го спрема Threads - Нов напад врз Snapchat

Facebook од 2017 година тестираше посебна апликација за комуникација меѓу корисниците на Instagram Direct за да го замени сегашниот начин...