Новости

Honor ќе го објави новиот гејмерски MagicBook во август

Honor го најави претходно својот гејмерски лаптоп, кој доаѓа во август со најновиот AMD хардвер. Очекуваме од Honor да излезат тизери во...


MacBook Air пристигнува со магична тастатура и подобра цена

Apple вгради магична тастатура во лаптопот MacBook Air - Magic Keyboard, без butterfly, со key travel од 1мм, исто како кај 16 инчениот...


Излезе помал RedmiBook 13 со верзија Intel Core i5 и Intel Core i7

Redmi брендот го претстави новиот модел на лаптоп RedmiBook 13, што со самата ознака кажува дека е со 13 инчен дисплеј и помала верзија...


Lenovo LaVie Z е потенок и помоќен од Macbook Air

Новиот Lenovo LaVie Z добива навистина одлични оценки и многумина го прогласуваат за директен конкурент на Apple Macbook со импресивниот...


Нови iMac со 5К Retina дисплеј и Mac mini

Фановите на мобилната технологија во наредниот период ќе има за што да дебатираат со оглед на промоцијата на новите iPad таблети, но...


Microsoft Surface Pro 3 - Таблетот кој ќе го замени лаптопот

Micrоsoft го претстави најновиот трет модел на таблетот Surface Pro кој е замислен како замена за лаптопот (не дека првите два не беа)...