Новости

LG ќе прави лаптоп со екран кој се витка како ролна

LG ќе продолжи со развојот на уникатните форми на екрани и новиот концепт на ролна ќе го промени и во категоријата на лаптопи за што веќе...


Телевизорот на LG кој се витка во ролна чини колку скап автомобил

Разбирливо е за нов телевизор да издвоите и повисока сума на пари особено ако има 8K HD резолуција и квалитетна слика и аудио како и...