Новости

Apple AirPods ќе мерат шеќер и ќе имаат подобрена Live Listen опција

Apple верува дека нивните слушалки AirPods имаат голем потенцијал на пазарот. Тие веќе имаат некои опции за лица со оштетен слух, кои што...