Новости

Xiaomi почнува со испорака на новиот MIUI 12.5 кориснички интерфејс

Претходно пишувавме за новиот премиум смартфон на Xiaomi – Mi 11. MIUI 12.5 корисничкиот интерфејс исто така беше претставен, кој ќе...


Xiaomi Mi Note 10 Lite глобално добива надградба со Android 11

Xiaomi го објави MIUI 12.5 корисничкиот интерфејс во декември, но се уште не е тестиран до крај. Затоа корисниците сега добиваат само...


MIUI 12.5 е новиот подобрен кориснички интерфејс на Xiaomi

Xiaomi го претстави новиот модел Xiaomi Mi 11 и најновиот кориснички интерфејс MIUI 12.5. Овде имаме подобрена приватност, оптимизација...