Новости

Македонската Еспорт организација, организираше хуманитарни игри во турнири

Цел овој викенд, почнувајќи од петокот 24 декември, па се до 28 декември, Македонската Еспорт Организација организира натпреварувања во...


Онлајн гејминг викенд организиран од Македонската Еспорт Асоцијација

Македонската Еспорт Асоцијација за овој викенд се спрема за натпревар со три игри: Dota 2 со натпреварување 1 против 1 во сабота,...