Новости

Речиси невозможно е да го оневозможите Google во следењето на локацијата на корисниците!?

Како можете да ја исклучите опцијата за следење на локацијата на Google сервисите? Државниот обвинител на Аризона, Марк Брнович, вели...


Google намерно го отежнал наоѓањето на опцијата за приватност на Android

Кога зборуваме за приватноста и заштита на личните податоци, Google сигурно не е една од компаниите што прва ќе ви падне на памет. Токму...