Новости

Xiaomi ги претстави Redmi Note 11T Pro, Pro+ и 11 SE

Xiaomi официјално презентираше три нови модели од серијата Redmi Note 11 во Кина: Redmi Note 11T Pro, Redmi Note 11T Pro+ и Redmi Note 11...


Што ќе понуди Samsung Galaxy A22 со 5G?

Samsung Mobile во средната класа ќе понуди нов модел со 5G мобилна конекција, како и повеќе адути во хардверот и перформансите.