Новости

Официјално претставен огромниот Honor X10 Max

Huawei преку суб-брендот Honor го претстави новиот огромен смартфон Honor X10 Max кој доаѓа со големина на таблет, односно дијагоналата...


Honor X10 Max официјално ќе биде претставен на 2 јули

Поголемиот Max модел на смартфонот од високата достапна класа Honor 10X подолго време е предмет на шпекулации, но сега конечно се...


Huawei Enjoy 20 Pro претставен со тројна камера и ниска цена

Huawei лансираше нов смартфон во основната класа со многу ниска цена, како и многу модерни компоненти.


Honor ги лансира Play 4 и 4 Pro за 3 дена

Honor ќе ги презентира Honor Play 4 и Play 4 Pro на 3 јуни, при што во меѓувреме ги откриваме спецификациите на Honor Play 4, кои се...


Huawei Enjoy Z е најевтиниот 5G смартфон со топ понуда

Huawei го презентираше новиот 5G смартфон Huawei Enjoy Z кој е меѓу најевтините и најисплатливите мобилни уреди во оваа класа со цена од...


Први детали за Huawei Enjoy Z со 5G

Huawei наскоро ќе го лансира еден од своите досега најевтини смартфони со поддршка за 5G мобилна мрежа. Станува збор за новиот Huawei...