Новости

Основачот на Microsoft: Епидемиите се повторуваат на 20г, мора да се подготвиме

Не е епидемиолог и лекар, но основачот на Microsoft, Бил Гејтс, во последните години стана своевиден експерт кога станува збор за заразни...