Новости

Самсунг екрани со револуционерна модуларна микро ЛЕД технологија

Покрај новите микро ЛЕД димензии, облици и конфигурации кои ги поместуваат границите на традиционалните телевизиски дисплеи,...


Samsung претстави Micro LED телевизор со големина што се прилагодува

Благодарение на Micro LED технологијата, корисниците може сами да ја менуваат големината на екранот на телевизорот...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm