Новости

Huawei P60 Pro: Официјално излегува наскоро со овие бои

Пред официјалното презентирање пред светот на Huawei P60 Pro, објавени се боите со кои што би требало да пристигне: бела, зелена и...


Првиот Android телефон со „Dynamic Island“ сега има „мини капсула“

„Мини капсулата“ на Realme е копија од Dynamic Island на Apple, кој што служи за мултитаскинг за нотификации. Извршниот директор на...


Realme со опција како Apple, доаѓа со следниот Pro модел

Apple ја претстави Dynamic Island опцијата со последниот iPhone, која на одличен начин ги комбинира хардверот и софтверот, така што...