Новости

Samsung Galaxy S20 ги добива новитетите од One UI 2.5

Note 20 серијата на Samsung пристигнува со нов One UI кориснички интерфејс врз база на Android - One UI 2.5. Galaxy S20 уредите исто така...


Miracast е конкуренција на AirPlay – ќе работи на Galaxy S III и Optimus G

Еден од најважните сервиси, поради кој се купуваат уредите со iOS, AirPlay, сега си доби конкуренција на Android, a ќе ги поддржува и...