Новости

Motorola смартфони што со сигурност добиваат Android 11

Motorola конечно ги откриваат имињата на своите телефони што би добиле Android 11. Како што беше и очекувано, на листата се двата Razr...


Motorola ќе прави нов Stylus смартфон

Motorola најверојатно ќе лансира наследник на Moto G Stylus смартфонот со нова 2021 генерација која ќе понуди неколку подпбу во однос на...