Новости

Motorola смартфони што со сигурност добиваат Android 11

Motorola конечно ги откриваат имињата на своите телефони што би добиле Android 11. Како што беше и очекувано, на листата се двата Razr...


Moto G9 Power доаѓа со мега батерија од 6000 mAh

Motorola ќе го лансира и четвртиот по ред смартфон од Moto G9 серијата покрај стандардниот како и Plus и Pro моделите до сопствен адут...


Moto G9 Play доаѓа со поголема моќ

Motorola Mobility наскоро ќе започне со лансирање на нови смартфони од G9 серијата, а меѓу првите од нив најверојатно ќе биде Play...