Новости

Motorola смартфони што со сигурност добиваат Android 11

Motorola конечно ги откриваат имињата на своите телефони што би добиле Android 11. Како што беше и очекувано, на листата се двата Razr...


Првиот Moto G на Motorola е со Snapdragon 865 процесор

Иван Блес објави и слика со новиот Motorola Moto G со процесор од Snapdragon 800 серијата. Се уште ја немаме финалната слика со Moto G, а...


Новиот Motorola предводник пристигнува на почетокот на 2021

Новиот Motorola предводник нема да биде ривал на Galaxy S21, кој би требало да пристигне на почетокот на следната година. Сепак ќе биде...


Moto G9 Plus најавен како топ решение во средната класа

Motorola Mobility го претстави новиот Moto G9 Plus како топ решение во средната класа со оглед на неговата цена од 400 евра и многу...