Новости

Motorola смартфони што со сигурност добиваат Android 11

Motorola конечно ги откриваат имињата на своите телефони што би добиле Android 11. Како што беше и очекувано, на листата се двата Razr...


Motorola и Lenovo ќе лансираат нова верзија на евтиниот Moto G9 Power

Lenovo заедно Motorola ќе лансира нова верзија на евтиниот, но квалитетен смартфон Moto G9 Power под името Lenovo K12 Pro.


Moto G9 Power доаѓа со мега батерија од 6000 mAh

Motorola ќе го лансира и четвртиот по ред смартфон од Moto G9 серијата покрај стандардниот како и Plus и Pro моделите до сопствен адут...