Новости

Motorola Edge S серијата наскоро со Snapdragon 888

Motorola ја спрема својата артилерија за 2021 година, која неодамна ги објави Moto G Stylus (2021), Moto G Power (2021), Moto G Play...


Motorola смартфони што со сигурност добиваат Android 11

Motorola конечно ги откриваат имињата на своите телефони што би добиле Android 11. Како што беше и очекувано, на листата се двата Razr...


Motorola: Одличен дизајн, голем дисплеј и врвен хардвер

После долго време од Motorola пристигнува смартфон што може да конкурира за титулата за најдобар смартфон на годината. Одличен дизајн,...


Спецификациите на Motorola Edge и Edge+

Утре на 22 април Motorola Mobility ќе презентира два модела на смартфони, а едниот можеме и да го видиме на слика. Слика на Twitter е...


Motorola Edge + ќе има импресивна 108 MP камера

Motorola Edge Plus ќе биде првиот премиум смартфон на Motorola Mobility после долго време, па така овој уред мора да пристигне со голема...


Предводникот Motorola Edge+ 5G изгледа неверојатно

Motorola почна да лансира предводници пред две години со моделот Moto Z2 Force, но 5G конекцијата сега предизвикува најголем интерес кај...