Новости

Motorola смартфони што со сигурност добиваат Android 11

Motorola конечно ги откриваат имињата на своите телефони што би добиле Android 11. Како што беше и очекувано, на листата се двата Razr...


Motorola One Fusion најавен со пониска цена

Motorola најпрво го лансираше Plus моделот на One Fusion смартфонот, за сега да ја лансира „Lite“ верзијата која иако ја нема таа додавка...


Motorola One Fusion со 5G доаѓа ова лето

Motorola Mobility кон крајот на јуни ќе ги лансира новите смартфони од серијата Motorola One Fusion која ќе биде составена од два модела,...