Новости

Motorola смартфони што со сигурност добиваат Android 11

Motorola конечно ги откриваат имињата на своите телефони што би добиле Android 11. Како што беше и очекувано, на листата се двата Razr...


Motorola One Hyper официјално: Поп-ап селфи камера и Hyper Charging

Motorola е спремна за пазарот на смартфони од висока класа со новиот Snapdragon 865 чип со 5G брзина без потреба за поврзување со Moto...


Фотографии со Motorola One Hyper

Непосредно пред Motorola да го претстави следниот смартфон, куп рендери се појавија за дизајнот на Motorola One Hyper. Роланд Квант тврди...


Motorola One Hyper пристигнува официјално на 3 декември

Motorola е спремна за лансирање на One Hyper, кој официјално ќе биде презентиран на 3 декември во Бразил. Моделот има предна поп-ап...


Motorola One Hyper веќе е одобрен за пласман

Motorola Mobility доби официјално одобрение од американската комисија за комуникации FCC за најновиот модел Motorola One Hyper кој веќе е...


Се појави Motorola One Hyper со перископ камера

Прва слика од претстојниот Motorola One Hyper се појави со експериментална селфи камера во вид на перископ на предната страна на уредот.