Новости

Motorola One Hyper официјално: Поп-ап селфи камера и Hyper Charging

Motorola е спремна за пазарот на смартфони од висока класа со новиот Snapdragon 865 чип со 5G брзина без потреба за поврзување со Moto...


Motorola One Macro доаѓа со тројна камера и дисплеј со засек

Motorola One серијата прилично се зголеми годинава со One Vision, One Action, и One Zoom моделите. Lenovo сепак има уште еден адут во...


Motorola работи и на One Macro смартфон

Motorola станува бренд кој нуди најверзатилни смартфони со специјализирани елементи на камерата. Сега се открива дека се подготвува нов...


Motorola One Zoom ќе биде крал на камерата

Motorola планира нов доста исплатлив смартфон кој според цената и перформансите како и фантастичната камера се очекува да биде вистински...


 
Најнови телефони