Новости

Motorola смартфони што со сигурност добиваат Android 11

Motorola конечно ги откриваат имињата на своите телефони што би добиле Android 11. Како што беше и очекувано, на листата се двата Razr...


Huawei во развој на преклопен смартфон во форма на школка

Samsung и Motorola досега објавија преклопни смартфони во форма на школка - Galaxy Z Flip и Moto Razr 5G, кои изгледаат многу тренди и...


Motorola Razr на преклоп со двоен екран и 5G доаѓа наскоро

Motorola Mobility потврди дека на 9 септември односно и наредната среда и официјално ќе го претстави новиот смартфон на преклоп со двоен...


Motorola RAZR 2020: Подобрена камера, батерија и 5G технологија

После Motorola RAZR 2019, редно време е да го добиеме следбеникот на преклоп. Годинава Motorola ја подготвува новата верзија на RAZR,...