Новости

Samsung на саемот CES 2022 ги претстави најновите модели MICRO LED, Neo QLED и Lifestyle телевизори

Подобрениот квалитет на сликата и звукот, новата платформа Smart Hub и додатоците кои нудат персонализирано корисничко искуство ги...


Нешто повеќе за MicroLED телевизорите на Samsung

MicroLED уредите се дизајнирани со сооднос на екранот во споредба со куќиштето од 99,99%. Црните рамки на уредите се речиси невидливи со...