Новости

Razer креирал смарт заштитна маска за заштита од вирус, со активна вентилација

CES 2021 во многу нешта се разликува од претходните изданија. Компаниите овој пат претставија многу уреди со цел да ги заштитат...


Не купувајте кинески Android клонови - Полни се со вируси

Кинеските колнови на познати Android смартфони можеби изгледаат идентично како и уредите на мобилните брендови, евтини се за купување и...