Новости

Samsung на саемот CES 2022 ги претстави најновите модели MICRO LED, Neo QLED и Lifestyle телевизори

Подобрениот квалитет на сликата и звукот, новата платформа Smart Hub и додатоците кои нудат персонализирано корисничко искуство ги...


Samsung Electronics ги претстави Neo QLED, MicroLED и Lifestyle телевизорите во склоп на CES 2021

Samsung Electronics ги претстави Neo QLED, MicroLED и Lifestyle линијата телевизори во склоп на саемот CES 2021