Новости

Samsung ќе ги отстрани копчињата од Samsung Galaxy S-серијата

Дизајнот на смартфоните се чини како да стагнира во последните години, затоа што производителите се фокусираат на моќноста и камерата на...


Видео: Карл Пеј официјално го презентира Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) е официјално презентиран со 6.55-инчен OLED дисплеј со FHD+ резолуција од 1080 x 2400 пиксели и 60-120Hz. Под хауба има...