Новости

LG ќе прави лаптоп со екран кој се витка како ролна

LG ќе продолжи со развојот на уникатните форми на екрани и новиот концепт на ролна ќе го промени и во категоријата на лаптопи за што веќе...


Телевизорот на LG кој се витка во ролна чини колку скап автомобил

Разбирливо е за нов телевизор да издвоите и повисока сума на пари особено ако има 8K HD резолуција и квалитетна слика и аудио како и...


Apple тестира уред кој се витка

Според извори запознаени со ситуацијата, Apple тестира стакла за уред кој се витка и наликува на саат, но ќе работи со некои функции од...