Новости

Samsung Galaxy S21 (S30): Кога излегува и спецификации

Samsung Galaxy S21 (или можеби S30) се очекува да пристигне во февруари 2021 година, а во меѓувреме експертите се обидуваат да одгатнат...


Samsung Galaxy S10 Lite со голема софтверска надградба

Samsung Mobile продолжува со серијата на надградби на корисничкиот интерфејс до најновата последна верзија на OneUI 2.5. Овој пат до...


Samsung Galaxy Note 10 моделите добиваат OneUI 2.5

Samsung Mobile ја започна надградбата на сите модели на Samsung Galaxy Note 10 фаблетите со поделената верзија на OneUI 2.5 корисничкиот...


Samsung Galaxy S20 ги добива новитетите од One UI 2.5

Note 20 серијата на Samsung пристигнува со нов One UI кориснички интерфејс врз база на Android - One UI 2.5. Galaxy S20 уредите исто така...


Samsung Galaxy S30 (S21): Дата, цена и спецификации

Samsung Galaxy S30 се очекува да пристигне во февруари 2021, а во меѓувреме протекоа спецификациите што се очекуваат од новиот...


Samsung Galaxy S20 триото ќе добие One UI 2.5 надградба

Samsung Mobile ги прави последните подготовки за лансирање на новиот кориснички интерфејс One UI 2.5 кои првично ќе биде достапен заедно...