Новости

Samsung го пушта One UI 3.1 за речиси сите Galaxy уреди

Samsung планира да го донесе One UI 3.1 за многу Galaxy уреди. Уште подобро е тоа што буџетските смартфони не се тргнати од листата....


Три Galaxy уреди добиваат Android 11 надградба

Samsung ги објави Android 11 надградбите полека но сигурно од почетокот на оваа година. Во последните неколку месеци се надградува по...


Видео со распакување на Samsung Galaxy A52 5G

Претстојниот модел Samsung Galaxy A52 5G веќе не е тајна од јавноста, особено сега, откако го распакуваше YouTuber-от Moboaesthetics и го...


Утре излегуваат новитетите на Samsung со пренос во живо

Утре ќе има пренос во живо за новитетите на Samsung. Јужнокорејската компанија ќе го претстави новиот кориснички интерфејс One UI 3.1. со...


Samsung One UI 3.1 ажурирањето носи моќни опции од Galaxy S21 во S20, Note20 и Galaxy Z сериите

Samsung One UI 3.1 ажурирањето носи моќни опции од Galaxy S21 во Galaxy S20, Galaxy Note20 и Galaxy Z сериите