Новости

Рендери со Samsung Galaxy Tab S9 Ultra во видео со 360 степени

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra , заедно со Galaxy Tab S9, и Galaxy Tab S9+, се очекува да бидат откриени на следниот Unpacked евент на...


Galaxy Z Flip 5 и Galaxy Z Fold 5 ќе бидат први со Samsung One UI 5.1.1

Следната верзија на Samsung One UI интерфејсот ќе биде One UI 5.1.1, кој моментално се тестира со следните преклопни смартфони Galaxy Z...


Samsung во финална фаза со One UI 5.1 за Galaxy S23 серијата

Според SamMobile, Samsung го завршува One UI 5.1 интерфејсот за Samsung Galaxy S23 предводничката серија, која ќе биде откриена следната...