Новости

OnePlus го претстави OnePlus 10T со брзо полнење

Околу половина година после претставувањето на предводникот OnePlus 10 Pro, One Plus ја претстави и неговата поевтина верзија. Тоа значи...


OnePlus 10R ќе биде со mmWave 5G конекција

OnePlus 10 Pro конечно ќе биде лансиран на 31 март глобално, заедно со буџетската верзија OnePlus 10R. Вториот модел ќе има интересен...


Тест на издржливост: OnePlus 10 Pro се крши на половина со раце

Класичните смартфони тешко може да се скршат на половина само со раце. OnePlus 10 Pro може да се скрши со раце, а тоа не е воопшто добра...


OnePlus 10 Pro ќе понуди брзо полнење со 120W

OnePlus потврди дека годинава нема да има T модел. Годинава ќе го очекуваме следниот OnePlus 10 Pro со тројна задна камера како Galaxy...