Новости

Samsung Galaxy S9 стигна до можеби последната голема надградба

Samsung Mobile ја лансираше најверојатно последната голема надградба за премиум смартфонот од пред три години Samsung Galaxy S9.


Три години стариот Samsung Galaxy Note 9 стигна до OneUI 2.5 надградбата

Samsung Galaxy Note 9 иако е стар веќе три години тоа не го спречува да добива барем уште овој период редовни софтверски надградби што е...


Samsung Galaxy A71 ја оствари надградбата со One UI 2.5

Samsung Mobile ја започна надградбата за моделот Galaxy A71 со најновата јавно достапна верзија на корисничкиот интерфејс OneUI 2.5.