Новости

Мобилната апликација Мојот А1 со нови функционалности

А1 Македонија како компанија која постојано работи на подобрување на дигиталното корисничко искуство континуирано воведува нови...


Опасност за Android корисниците, ако ја имате оваа апликација, избришете ја

Малвер е пронајден во популарната апликација за Android CamScanner., која се наоѓа во Google Play Store, и преземена е над 100 милиони...


Microsoft го претвори Android во скенер со Office Lens

Microsoft понуди голем број на нови и квалитетни апликации за сите платформи и го прошири својот фокус од Windows Phone што е секогаш...


Polaris Office сега е бесплатен за користење

Polaris Office е еден од најдобрите конкуренти на Microsoft Office барем во делот на мобилната сфера бидејќи нуди големи можности за...


Sony Digital Paper целосно ќе ја замени хартијата

Sony неодамна го промовираше новиот E-Ink таблет Sony Digital Paper кој има за цел да ја земени хартијата од употреба и е наменет за...