Новости

Windows 11 има нов начин за најава на веб-страници без лозинки

Microsoft воведува нов стандард за лозинка кај Windows 11, кој има за цел да ги замени лозинките со побезбеден и поудобен начин за најава...


Apple Passkeys е замена за внесување на лозинка, има нов iPadOS 16 и специјален држач за iPhone

Новата верзија на macOS 13 Ventura доаѓа со Apple Passkeys во Safari. Новата опција би требало да ги замени лозинките, односно да им...