Новости

Список со YouTube богаташите - заработуваат до 12 милиони

Најпопуларните канали на YouTube станаа милионери во минативе години...


Ќе плаќате ли за да не ви се појавуваат реклами на YouTube?!

Подготвени ли сте да плаќате за да не ви се појавуваат досадните реклами на YouTube...


Како овој YouTube-ер заработил 7.4 милиони долари?!

Некои сметаат дека заработува на нечесен начин...