Новости

POCO најави официјално одвојување од Xiaomi и го претстави M3

Брендот POCO објави денес официјално дека се одделува од Xiaomi и го претстави новиот смартфон POCO M3, кој е опремен со 48MP тројна...


Poco M3 ќе има четири главна камери и ниска цена

Pocophone како суб-бренд на Xiaomi веќе добро се етаблира во основните класи на смартфони покрај флегшип бисерите и наскоро ќе лансира...