Новости

Samsung Galaxy S23 Ultra добива нов 2x Portrait режим

Samsung постојано прави подобрувања кај својата најнова предводничка линија, досега изврши поправка на HDR прашањата и верува нови алатки...


iPhone 13 Pro 5G рендери: 5G и ProMotion екран

Изгледа дека Apple ќе ги задржи големините на екраните и кај новите модели: 5.4-инчен iPhone 13 mini, 6.1-инчен iPhone 13, 6.1-инчен...