Новости

Навистина ли зрачат смартфоните или не?

Смартфоните можеме да ги дефинираме како еден вид на софистицирани радија, кои може да имаат штетни последици кај човекот. Антените се...


Растенијата умираат во близина на Wi-Fi рутер?!

Рутерот е од голема помош за креирање на безжична мрежа, со што ни овозможува сигнал за интернет...


5 смартфони што најмногу зрачат

Постојат голем број на истражувања кои покажуваат дека телефоните немаат голем степен на штетно зрачење кое може да предизвика карционом,...